Audit financiar
Confidențialitatea datelor dvs. este importantă pentru noi

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă prezenta conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul nostru. Făcând clic pe „Acceptă tot”, acceptați utilizarea cookie-urilor.

 

 

 

 

Audit Financiar: Expertiză și Evaluare a Performanței Financiare

Descoperiți serviciile noastre specializate de audit financiar, care vă oferă soluții personalizate pentru gestionarea eficientă a afacerilor dumneavoastră. Echipa noastră de experți în audit vă poate asista în auditul contractual sau statutar, retratarea situațiilor financiare conform standardelor internaționale de audit IAS și IFRS, revizuirea situațiilor financiare prin due diligence, precum și în asistența expertă în caz de fuziune, împărțire sau lichidare a societății.

Audit Contractual sau Statutar

Oferim servicii de audit contractual sau statutar conform standardelor internaționale de audit IAS. Efectuăm auditul financiar în conformitate cu cerințele legale și internaționale, oferindu-vă un raport detaliat și imparțial asupra situației financiare a afacerii dumneavoastră.

Retratarea Situațiilor Financiare

Avem experiență în retratarea situațiilor financiare conform standardelor internaționale de audit IAS și IFRS. Vă asigurăm că situațiile financiare ale companiei dumneavoastră sunt prezentate în mod clar și corect, conform standardelor internaționale de raportare financiară.

Revizuirea Situațiilor Financiare (Due Diligence)

Realizăm revizuirea situațiilor financiare prin due diligence, oferindu-vă o evaluare detaliată a informațiilor financiare ale afacerii dumneavoastră. Vă ajutăm să identificați eventualele probleme și riscuri financiare și vă oferim recomandări pentru îmbunătățirea situației financiare a companiei.

Asistență în Caz de Fuziune, Împărțire sau Lichidare a Societăților

Oferim asistență expertă în caz de fuziune, împărțire sau lichidare a societăților. Vă ghidăm prin procesul complex al reorganizării societății și vă ajutăm să luați decizii informate pentru maximizarea eficienței și rentabilității afacerii.

Având o experiență vastă și expertiză în domeniul auditului financiar, suntem alegerea potrivită pentru a vă oferi servicii de calitate și de încredere în gestionarea financiară a afacerilor dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă optimizezi afacerea.

Recomandare

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

 

 

Limbă

Găsește-ne cu ușurință