În lumea financiara și de afaceri de astazi, toata lumea are nevoie de un ajutor de încredere pentru gestionarea profesionala a finanțelor firmei și a intregii afaceri. Nu numai ca este necesar să va asigurati că totul este contabilizat în conformitate cu cerințele legale, este de asemenea important să profiti la maximum de fiecare oportunitate pentru a maximiza veniturile și a minimiza cheltuielile.
Ne concentrăm pe înțelegerea nevoilor dvs. individuale de afaceri. Fie ca sunteti un proprietar al unei afaceri, filială a unei companii internaționale, o mică afacere gata să crească sau o persoana care desfășoară activități independente, suntem aici pentru a vă ajuta.
Prestăm servicii de încredere în domeniul financiar și de afaceri, oferind ajutorul necesar pentru o gestionare profesională a finanțelor și a întregii afaceri. Ne concentrăm pe cercetarea nevoilor individuale de afaceri, indiferent dacă sunteți proprietar al unei afaceri, filială a unei companii internaționale, o mică afacere gata să crească sau o persoană care să desfășoară activități independente. Nu numai că ne asigurăm că totul este contabilizat în conformitate cu cerințele legale, dar vă ajutăm și să maximizați veniturile și să minimizați cheltuielile. Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta să gestionați cu succes finanțele și afacerea dumneavoastră.
Ne pozitionam ca partener de afaceri de încredere.
- Pregatirea si asistarea controlului fiscal
(Directia antifrauda si Administratia Financiara
- analiza fluxurilor financiare si cash-flow;
- intocmire buget de venituri si cheltuieli;
- intocmire raport management;
- analiza capitaluri si analiza imobilizarilor;
- impozit pe venit si impozitul pe profit;
- verificari cu caracter fiscal a calculului si varsarii impozitelor (tva, impozit pe profit, impozit pe veniturile nerezidentilor, retinere si virare) si daca prevederile legislatiei fiscale au fost respectate;
-consultanta in identificare si aplicare facilitati fiscale prevazute de legislatia in vigoare;
- furnizare operativa a celor mai recente modificari ale actelor normative cu caracter fiscal si a posibilitatilor de valorificare a acestor informatii si de adaptare la schimbarile legislative intervenite;
- asistenta la intocmirea declaratiilor de impozite si taxe;
- studii si analize privind oportunitatile create de legislatia fiscala si contabila;
- consultanta privind reglementarile pentru activitatile de import si export;
- consultanta in redactarea contestatiilor si/sau a altor documente comunicate organelor fiscale;
- consultatii privind modul de intocmire a raportarilor semestriale / anuale si certificarea acestora;
Acest tip de contract reprezinta o treapta intermediara intre contractul spot si contractul futures in sensul ca apare conditia de livrare si plata la scadenta. Cumparatorul si vanzatorul negociaza toti cei trei termeni principali ai contractului, deci si termenul de livrare numit si "scadenta".
Printr-un astfel de contract, cumparatorul este asigurat ca la un anumit moment in viitor va primi o anumita cantitate de produse contra unui pret stabilit in momentul semnarii contractului. Principalul avantaj al contractului forward il constituie siguranta pretului.
Pe langa siguranta pretului, contractul forward trebuie sa confere celor doua parti si o siguranta a schimbului "marfa contra bani". Daca la scadenta vanzatorul refuza sa livreze produsele atunci, odata cu marfa, cumparatorul pierde si pretul negociat cu mult timp inainte.
La fel, daca cumparatorul refuza sa plateasca marfa la scadenta, vanzatorul ramane cu produsele nevandute si trebuie sa gaseasca alt cumparator in alte conditii de pret. In cazul in care pretul produselor respective scade, el va inregistra o pierdere.
Contractele futures reprezinta o forma perfectionata a contracului forward. Cu toate avantajele prezentate mai sus, contractul forward nu lasa partenerilor in tranzactie nici o posibilitate de iesire din pozitii. Daca cumparatorul nu mai are nevoie de marfa respective la scadenta, el nu poate anula intelegerea din contractul forward intrucat pierde garantia.
La fel pateste si vanzatorul daca nu mai doreste sa vanda sau sa livreze la scadenta. Practic cele doua parti, negociind intre ele termenii contractului, sunt "captive" in interiorul clauzelor lui.
Ce este Contractul futures
Este un contract de vanzare-cumparare a unui activ, la o data ulterioara si la un pret negociat in momentul semnarii. Tranzactionand marfuri, valute, actiuni, indici sau alte produse financiare, el ajuta la obtinerea unui profit din specularea corecta a diferentei de pret dintre un moment viitor si cel curent, fara sa presupuna neaparat livrarea fizica a produsului, ci, de multe ori, doar plata acestei diferente.
Ceea ce face acest contract sa fie atat de popular este posibilitatea tranzactionarii cu o investitie initiala mai mica decat pe piata la vedere (spot). De exemplu, pentru a profita de miscarile de pret ale unei actiuni, trebuie investita o suma echivalenta cu 20% din valoarea acesteia. In fond, esentiala este capacitatea noastra de a intui corect evolutia in timp a unor preturi.
"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."
Charles J.C. Lyall
Copyright © 2023 Expert Consult Banner. Realizare Site SolidPro.ro