Fuziunea societatilor comerciale.


Fuziunea prin contopire.


b) mai multe societati sunt dizolvate fara a intra in lichidare si transfera totalitatea patrimoniului lor unei societati pe care o constituie, in schimbul repartizarii catre actionarii lor de actiuni la societatea nou-constituita si eventual, al unei plati in numerar de maximum 10% din valoarea nominala a actiunilor astfel repartizate (fuziunea prin contopire).


O fuziune poate avea loc in cazul in care una sau mai multe societati sau grupuri de interese economice absorbite sau care inceteaza sa mai existe fac obiectul unei proceduri de faliment, al unui sistem de intelegeri cu creditorii sau al unei alte proceduri similare, cum ar fi suspendarea platilor, o procedura de punere in aplicare a unor masuri speciale de gestiune sau supraveghere pentru una sau mai multe dintre aceste societati sau grupuri de interese economice.

 

Fuziunea  si divizarea societatilor comerciale 

Creati facturi personalizate  Particularizati logo, culorile si campurile de facturi. Genereaza facturi in timpul miscarii cu aplicatia mobila.
colaborati cu mai multi utilizatori. Oferiti acces la angajati si contabil mentinand in acelasi timp controlul asupra informatiilor pe care le puteti vizualiza.
Utilizati serviciul in timpul deplasarii. Verificati afacerea oricand, oriunde cu aplicatia mobila de pe telefon si tableta.
Asistenta
Va asistam si va oferim consiliere in elaborarea planului de fuziune sau divizare indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra.
Reprezentare
Va reprezentam interesele privind acceptarea planului de fuziune sau divizare de catre Oficiul Registrului Comertului, ANAF si de catre Tribunalul competent sa aprobe operatiunea.
Siguranta
Va oferim asistenta privind modul de inregistrare in contabilitatea societatilor implicate a procedurii de fuziune sau divizare.