Romanii din strainatate primesc bani in cadrul proiectului „Antreprenor acasa" - ExpertConsult Banner class="sparky_inner">

Cand trebuie sa faci un plan de afaceri?

Creati facturi personalizate  Particularizati logo, culorile si campurile de facturi. Genereaza facturi in timpul miscarii cu aplicatia mobila.

Atunci cand vrei sa-ţi înfiinţezi o noua firma;

Planul de afaceri se vrea a fi prima componenta a unei planificari regulate a proceselor din cadrul firmei ce se va infiinta.

Chitantele: Trimitele fara folosirea hartiei. Utilizatii telefonul pentru a capta chitantele si gestionarea cheltuielilor.

Atunci cand vrei sa obţii un fond nerambursabil european.

Un plan de afaceri bine scris va va permite sa aplicati pentru finantari din surse publice sau private, astfel incat potentialii finantatori vor intelege exact oportunitătile si necesitatile ideii dvs.

 

 

 

 

colaborati cu mai multi utilizatori. Oferiti acces la angajati si contabil mentinand in acelasi timp controlul asupra informatiilor pe care le puteti vizualiza.

Atunci cand vrei sa lansezi o noua divizie an cadrul companiei sau noi produse;

Nici o afacere noua si nici un proiect de lansare a unui nou produs nu ar trebui sa fie lansat fara un plan de afaceri bine gândit.

Conectati-va la aplicatiile dvs. Datele de sincronizare din comertul electronic, POS-uri, salarizare si marketing

Atunci cand vrei sa atragi noi investitori;

Planul de afaceri destinat potentialilor finantatori trebuie sa ii convinga pe acestia de viabilitatea proiectului propus.

 

Utilizati serviciul in timpul deplasarii. Verificati afacerea oricand, oriunde cu aplicatia mobila de pe telefon si tableta.Atunci cand vrei sa obţii un credit bancar;

Un finantator care citeste un plan de afaceri trebuie sa vada care sunt scopurile afacerii si care sunt obiectivele in urmatoarele luni sau in urmatorii ani.

 

Atunci cand vrei sa-ti dezvolti afacerea;

Afacerile au nevoie de planuri pentru a-si optimiza cresterea si dezvoltarea in concordanta cu prioritatile.

 

 

 

Antreprenor acasa

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) lansează „FIA – Fii antreprenor acasă! Investește în viitorul tău!”

CCIR a demarat un proiect inovator pentru a sprijini românii din Diaspora care doresc să-și dezvolte afaceri în România. Acest proiect numit „Fii Antreprenor Acasă!” are ca obiectiv ajutorarea acestor persoane să investească în țara lor de origine și să-și construiască o viață și o carieră aici.

Detalii despre proiect

Proiectul va dura 36 de luni. În prima etapă, care durează 12 luni, se vor derula activități de informare și promovare a proiectului în rândul a cel puțin 10.000 de români din diaspora. Aceștia vor avea apoi ocazia să participe la un training online în domeniul antreprenoriatului. Programul de formare va cuprinde minim 40 de ore/cursant, având o componentă atât teoretică, cât și practică. Pentru a promova cursul, participanții vor da un test online. Din rândul acestora, se vor selecta 22 de planuri de afaceri care vor putea beneficia de finanțare, înscrierile pentru obținerea acesteia urmând a se face după absolvirea cursurilor.

Finanțare pentru afaceri non-agricole

Proiectul „Antreprenor Acasă” oferă românilor care se întorc în țară șansa de a primi o finanțare de aproximativ 33000 de euro pentru a-și înființa o afacere non-agricolă. Acest proiect, cofinanțat din fonduri europene, se va desfășura pe o perioadă de trei ani și se adresează unui număr de 350 de participanți.

Concursul de planuri de afaceri

Participanții la proiect au șansa de a intra într-un concurs de planuri de afaceri. Cele mai bune 56 planuri de afaceri non-agricole, cu excepția celor din regiunea București-Ilfov, vor fi finanțate și vor primi servicii personalizate de consiliere, consultanță sau mentorat pentru dezvoltarea afacerii.

Finanțare și Impact

Valoarea totală eligibilă a proiectului „Antreprenor Acasă” este de 15,1 milioane de lei, din care 12,8 milioane de lei sunt o contribuție a Uniunii Europene, iar restul provine din bugetul național al României. Antreprenorii care aplică pentru a beneficia de finanțare sunt obligați să creeze minim două locuri de muncă în cadrul afacerii pe care o înființează.

Impactul proiectului este dublu. Pe de o parte, se dorește atragerea forței de muncă calificate și înalte calificate spre România, iar pe de altă parte, se urmărește dezvoltarea investițiilor în sectoare economice emergente și cu potențial competitiv, astfel încât să se contribuie la creșterea competitivității economiei românești și la îmbunătățirea nivelului de trai și de angajare la nivel local.

 

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

Sus
Jos

Limbă

Găsește-ne cu ușurință