Prezentarea generală a companiei
 • slide 1

  Analizam dincolo de cifre.

  Expert Consult Banner vine in intampinarea necesitatilor dvs cu servicii contabile profesionale

  Read more

 • slide 2

  Ne angajam la succesul Dvs.

  Atinge noi culmi cu serviciile noastre de contabilitate cloud, solutie care va aduce in timp real clienti noi, perspective puternice si oricand, oriunde acces la datele tale.

  Read more

 • slide 3

  Puterea noastra, cifrele tale.

  Pentru societăţi comerciale mici şi mijlocii din orice domeniu de activitate

  Read more

 • slide 4

  Cu noi se vad detaliile.

  Expertize contabile judiciare si extrajudiciare dispuse de organele judiciare sau solicitate de persoane fizice ori juridice.

  Read more

 • slide 5

  Sa faci mai mult , cu noi este posibil..

  ExpertConsult va poate furniza cel mai eficient studiul de fezabilitate pentru nevoile organizatiei dumneavoastra!

  Read more

Ajutam afacerea dvs. sa creasca.

Efectuam evidenta contabila sintetică şi analitică pentru societăţi comerciale mici şi mijlocii din orice domeniu de activitate economică finalizate prin întocmirea si depunerea raportarilor lunare, trimestriale si anuale obligatorii si conforme legislatiei în vigoare.

Citeste mai departe...

Cu noi se vad detaliile.

In vederea cresterii eficientei activitatii va oferim servicii de administrare de personal si payroll, serviciile noastre asigurandu-va calculul salarial precis si conform legislatiei in vigoare, generarea rapida si standardizata atat a statelor de plata cat si a documentelor salariatilor.

Citeste mai departe...

Puterea noastra, cifrele tale.

Ne concentrăm pe înțelegerea nevoilor dvs. individuale de afaceri. Fie ca sunteti un proprietar al unei afaceri, filială a unei companii internaționale, o mică afacere gata să crească sau o persoana care desfășoară activități independente, suntem aici pentru a vă ajuta. 

Citeste mai departe...

contabilitate profit

Expert Consult Banner

Prezentarea generală a companiei

Expert Consult Banner vine in intampinarea necesitatilor dvs cu servicii contabile profesionale pentru a va asigura un succes financiar deplin si pentru a fi cu un pas inaintea concurentei. Suntem dedicati in furnizarea unor servicii de primă clasă pentru toți clienții noștri. Expertiza și experiența noastră sunt foarte utile pentru toate tipurile de afaceri, de la persoane fizice care desfășoară activități independente, pana la mari companii din diferite domenii. Oferim o gamă completă de contabilitate, fiscalitate și servicii de consultanță pentru clienții care au nevoie de servicii remarcabile în timp ce suntem competitivi cu taxele noastre.

Citeste mai departe...

Expert Consult Banner vine in intampinarea necesitatilor dvs cu servicii contabile profesionale pentru a va asigura un succes financiar deplin si pentru a fi cu un pas inaintea concurentei.

Suntem dedicati in furnizarea unor servicii de primă clasă pentru toți clienții noștri

 •  Clienții noștri

Expertiza și experiența noastră sunt foarte utile pentru toate tipurile de afaceri, de la persoane fizice care desfășoară activități independente, pana la mari companii din diferite domenii. 
Oferim o gamă completă de contabilitate, fiscalitate și servicii de consultanță pentru clienții care au nevoie de servicii remarcabile în timp ce suntem competitivi cu taxele noastre. 

 • Metoda noastră
 • Noi oferim consultanță de înaltă calitate livrate într-o manieră clară și prietenoasa pentru a ajuta la îmbunătățirea afacerii dumneavoastră. 
  Clienții noștri se bazează pe noi pentru a le oferi ajutorul profesionist de care au nevoie. Ei au încredere în noi pentru ca ii informam la timp si corect  și se așteaptă ca noi să fim pro-activi în orice moment, astfel încât acestia să se poată concentra asupra afacerii lor. 

Expertiza Expert Consult Banner este utilizata în scopul de a finaliza lucrările rapid și precis. De a cunoaște natura afacerii dvs. ne propunem de a deveni un membru de valoare al echipei firmei dvs. 

Întotdeauna ne propunem să depășim așteptările clientilor nostri.

 • Preturile noastre
 • Clientii vin de multe ori la noi pentru a înlocui un contabil existent. Ei ne-au ales pentru o mai bună consiliere pro-activa, serviciile personale și ca un beneficiu suplimentar, comisioane mai mici. 
  Scopul nostru este de a oferi un serviciu excelent la un preț competitiv. Nu există taxe ascunse în structura noastră prețurile  sunt stabilite in functie de activitatea dvs (cod CAEN) . 

CCF

CECCAR

Recomandare

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

 

"Experienta m-a invatat cateva lucruri. Primul este acela de a-mi asculta instinctul, indiferent de cat de bine suna ceva pe hartie. Al doilea este ca in general esti mai castigat daca ramai alaturi de ceea ce cunosti, iar al treilea lucru este ca uneori, cele mai bune investitii sunt cele pe care nu le faci."

Donald Trump

 

Beneficile contabilitatii in CLOUD

Flexibilitate maxima. Gestionati facturile ,chitantele si nir-uri-le dvs. Oricand prin acces de la distanta folosind mai multe dispozitive.
Flexibilitate maxima.
Gestionati facturile ,chitantele si NIR-urile dvs. oricand prin acces de la distanta, folosind mai multe dispozitive.
Update de software. Munca in cloud te asigura ca ai intotdeauna cele mai recente caracteristici.
Update de software.
Munca in cloud te asigura ca ai intotdeauna cele mai recente versiuni si update-uri.
Compatibilitate perfecta. Poti sa reiei munca de unde ai ramas cu cele mai recente date pe toate dispozitivele.
Compatibilitate perfecta.
Poti sa reiei munca de unde ai ramas cu cele mai recente date pe toate dispozitivele.
Poti lucra in timp real. Tu si noi putem lucrua din acelasi set de date.
Poti lucra in timp real.
Tu si noi putem lucra cu acelasi set de date.
Backup automat. Pastreaza in siguranta datele.
Backup automat.
Pastreaza in siguranta datele.
Nivel de securitate crescut. Toate datele transferate on-line sunt criptate cu criptare SSL 256 biti.
Nivel de securitate crescut.
Toate datele transferate on-line sunt criptate cu criptare SSL 256 biti.

Cand trebuie sa faci un plan de afaceri?

Creati facturi personalizate Particularizati logo, culorile si campurile de facturi. Genereaza facturi in timpul miscarii cu aplicatia mobila. colaborati cu mai multi utilizatori. Oferiti acces la angajati si contabil mentinand in acelasi timp controlul asupra informatiilor pe care le puteti vizualiza. Utilizati serviciul in timpul deplasarii. Verificati afacerea oricand, oriunde cu aplicatia mobila de pe telefon si tableta.
Atunci cand vrei sa-ţi înfiinţezi o noua firma;
Planul de afaceri se vrea a fi prima componenta a unei planificari regulate a proceselor din cadrul firmei ce se va infiinta.

Atunci cand vrei sa lansezi o noua divizie an cadrul companiei sau noi produse;
Nici o afacere noua si nici un proiect de lansare a unui nou produs nu ar trebui sa fie lansat fara un plan de afaceri bine gândit..

Atunci cand vrei sa obţii un credit bancar
Un finantator care citeste un plan de afaceri trebuie sa vada care sunt scopurile afacerii si care sunt obiectivele in urmatoarele luni sau in urmatorii ani.
Chitantele: Trimitele fara folosirea hartiei. Utilizatii telefonul pentru a capta chitantele si gestionarea cheltuielilor. Conectati-va la aplicatiile dvs. Datele de sincronizare din comertul electronic, POS-uri, salarizare si marketing Stii care este situatia afacerii tale. Se poate vedea, profitul, bilantul si zeci de rapoarte intr-un singur clic.

Atunci cand vrei sa obţii un fond nerambursabil european.
Un plan de afaceri bine scris va va permite sa aplicaai pentru finantari din surse publice sau private, astfel incat potentialii finantatori vor intelege exact oportunitătile si necesitatile ideii dvs.

Atunci cand vrei sa atragi noi investitori
Planul de afaceri destinat potentialilor finantatori trebuie sa ii convinga pe acestia de viabilitatea proiectului propus.

Atunci cand vrei sa-ti dezvolti afacerea
Afacerile au nevoie de planuri pentru a-si optimiza cresterea si dezvoltarea in concordanta cu prioritatile.
128
Parteneri
25
Experienta
78
Domenii de activitate
15
Servicii oferite
roenfrdeit

Găsește-ne cu ușurință


Afișați harta mărită