Prezentarea generală a companiei

Expert Consult Banner vine in intampinarea necesitatilor dvs cu servicii contabile profesionale pentru a va asigura un succes financiar deplin si pentru a fi cu un pas inaintea concurentei.

Suntem dedicati in furnizarea unor servicii de primă clasă pentru toți clienții noștri

  •  Clienții noștri

Expertiza și experiența noastră sunt foarte utile pentru toate tipurile de afaceri, de la persoane fizice care desfășoară activități independente, pana la mari companii din diferite domenii. 
Oferim o gamă completă de contabilitate, fiscalitate și servicii de consultanță pentru clienții care au nevoie de servicii remarcabile în timp ce suntem competitivi cu taxele noastre. 

  • Metoda noastră
  • Noi oferim consultanță de înaltă calitate livrate într-o manieră clară și prietenoasa pentru a ajuta la îmbunătățirea afacerii dumneavoastră. 
    Clienții noștri se bazează pe noi pentru a le oferi ajutorul profesionist de care au nevoie. Ei au încredere în noi pentru ca ii informam la timp si corect  și se așteaptă ca noi să fim pro-activi în orice moment, astfel încât acestia să se poată concentra asupra afacerii lor. 

Expertiza Expert Consult Banner este utilizata în scopul de a finaliza lucrările rapid și precis. De a cunoaște natura afacerii dvs. ne propunem de a deveni un membru de valoare al echipei firmei dvs. 

Întotdeauna ne propunem să depășim așteptările clientilor nostri.

  • Preturile noastre
  • Clientii vin de multe ori la noi pentru a înlocui un contabil existent. Ei ne-au ales pentru o mai bună consiliere pro-activa, serviciile personale și ca un beneficiu suplimentar, comisioane mai mici. 
    Scopul nostru este de a oferi un serviciu excelent la un preț competitiv. Nu există taxe ascunse în structura noastră prețurile  sunt stabilite in functie de activitatea dvs (cod CAEN) . 

CCF

CECCAR

Recomandare

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

 

"Experienta m-a invatat cateva lucruri. Primul este acela de a-mi asculta instinctul, indiferent de cat de bine suna ceva pe hartie. Al doilea este ca in general esti mai castigat daca ramai alaturi de ceea ce cunosti, iar al treilea lucru este ca uneori, cele mai bune investitii sunt cele pe care nu le faci."

Donald Trump

 

roenfrdeit
Sus
Jos

Găsește-ne cu ușurință


Afișați harta mărită