Roger Dawson – maestrul negocierii in premiera la Bucuresti

Extreme Training in calitate de partener al evenimentului organizat de Inter Contact Grup prezinta prima conferinta de tehnici de negociere sustinuta de Roger Dawson in Bucuresti.

Il poti vedea pe maestrul in negociere, in premiera in Romania,  in data de 2 Martie 2012, la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.

Roger Dawson este fondatorul Power Negotiating Institute, cu sediul in California, institut ce ofera cursuri in SUA și in alte tari, pe urmatoarele domenii: arta negocierii, arta persuasiunii, procesele decizionale eficiente si optimizarea performantelor. Profeseaza ca speaker din anul 1982 si a fost menționat in Speaker Hall of Fame in anul 1991, o onoare impartita cu Ronald Reagan, Norman Vincent Peale, Zig Zaglar si Art Linkletter.
El ofera un continut complex de informatii, mesaje completate cu umor care incanta oamenii de afaceri din intreaga lume. Diferite firme si societați din Statele Unite ale Americii si din intreaga lume apeleaza la serviciile sale datorita experientei in domeniul strategiilor de negociere, a tehnicilor de persuasiune si a proceselor decizionale, precum si pentru discursurile motivationale.

Dintre cartile traduse si in limba romana, se numara: Secretele persuasiunii, Cum sa vinzi orice oricui, Secretele negocierii,  Arta de a castiga in orice situatie si Start spre eficienta, iar dintre audiobookurile sale, in limba romana gasim Cadranul personalitatilor.

Cu totii negociem in permanenta, oriunde ne-am afla, cu oricine am discuta. Si nu exista un negociator mai bun ca Roger Dawson. Roger ofera un continut precis de informatii, mesaje completate cu umor care incanta si invata oamenii de afaceri din intreaga lume.

Evenimentul este o ocazie excelenta pentru networking cu oameni de afaceri, specialisti in resurse umane si directori de firme!

Tematicile abordate in cadrul conferintei se numara urmatoarele:

Startul negocierii
Mijlocul negocierii
Finalul negocierii
Cele trei stadii in rezolvarea conflictelor
Principiile de baza ale negocierii
Moduri de a caștiga credibilitatea
Analizarea propriului tip de personalitate
Analizarea stilului tau de negociere
Importanța luarii celor mai potrivite decizii
Pregatirea in luarea deciziilor

Detalii despre agenda, inscrieri, preturi si alte informatii suplimentare puteti contacta: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


sursa- http://hr.businesslive.ro

 

Recomandare

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

 

"Experienta m-a invatat cateva lucruri. Primul este acela de a-mi asculta instinctul, indiferent de cat de bine suna ceva pe hartie. Al doilea este ca in general esti mai castigat daca ramai alaturi de ceea ce cunosti, iar al treilea lucru este ca uneori, cele mai bune investitii sunt cele pe care nu le faci."

Donald Trump