Cariera Financiara

Cariera Financiara

 


Vrei sa te angajezi si sa ai o cariera de succes in domeniul contabilitatii?
Tinerii care isi doresc puternic sa reuseasca in viata profesionala merita o sansa!

Iata 5. Motive sa lucrazi in cadrul Firmei Expert Consult Banner


1.Iti place sa ajuti?
Intreprinzatorii tineri care au nevoie de sprijin in desfasurarea activitatii. care asteapta de la tine sa cunoasca serviciile si produsele Firmei Expert Consult Banner. Te simti in stare? Vino! Te asteptam!

2.Vrei ca fiecare secunda din munca ta sa conteze?
In Firma  Expert Consult Banner orice faci poate avea un impact maxim asupra clientilor nostri, asupra dezvoltarii serviciilor Cabinetului nostru. La noi munca ta conteaza!

3.Te motiveaza sa fii apreciat?
Mediul in care vei lucra e plin de dinamism, te va inspira si vei fi apreciat. Va fi o placere sa faci parte din echipa noastra daca ne uimesti cu rezultatele activitatii tale.

4.Iti place provocarea?
Impreuna, avem multe provocari de depasit. Ideile tale conteaza si merita sa le explorezi. Vei avea sansa de a participa la dezvoltarea unor servicii pe care le vor gasi utile sute de clienti, si de aceea provocarea e maxima!

5.Esti diferit?
Suntem fani ai diversitatii, atat in idei, cat si in spirit. Normalitatea ne plictiseste. Fiecare angajat al Firmei Expert Consult Bannereste cu totul diferit de ceilalti, si nu facem discriminari de sex, religie, sau culori preferate!
Pentru organizarea contabilitatii unei societati Comerciale este nevoie de exactitate, promtitudine si viteza de reactie! Daca intre calitatile tale se regasesc si acestea atunci trimite un CV si ai sansa sa lucrezi in echipa Firmei nostre.

Adresa noastra este:
Str. ciresului Nr. 25, Sector 2, Bucuresti
Telefon/0722 254 452


Email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Recomandare

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall