Despre noi. Expert Consult Banner asigura servicii de contabilitate

Oferim servicii de contabilitate și fiscalitate

Expert Consult Banner este alegerea perfectă pentru nevoile tale de contabilitate și fiscalitate. Oferim o gamă completă de servicii personalizate pentru întreprinderi mici și mijlocii, organizații și persoane fizice. Indiferent de dimensiunea afacerii tale, avem soluțiile potrivite pentru tine.

Servicii contabile personalizate

Noi înțelegem că fiecare client are nevoi specifice în materie de contabilitate și fiscalitate. De aceea, oferim servicii personalizate pentru a răspunde exact cerințelor tale. Vom asigura evidența contabilă corectă și actualizată, respectând întotdeauna cadrul legal în vigoare.

Minimizăm impozitele și maximizăm beneficiile

Abordarea noastră unică în domeniul contabilității se concentrează pe viitorul afacerii tale. Vom lucra împreună pentru a minimiza impozitele și a maximiza beneficiile pe care le poți obține fără taxe. Astfel, vei câștiga un avantaj distinct față de concurență.

Situații financiare și rapoarte pentru bănci și investitori

Îți punem la dispoziție situații financiare istorice și prognozate, care te vor ajuta să obții finanțarea de care ai nevoie de la bănci și investitori. Aceste rapoarte îmbunătățesc credibilitatea și capacitatea ta de a obține împrumuturile necesare pentru dezvoltarea afacerii.

Raportare și răspunsuri rapide

Ne asigurăm că vei avea rapoarte contabile actualizate în timp real, astfel încât să poți lua decizii informate în orice moment. Echipa noastră de experți este mereu disponibilă pentru a-ți răspunde la întrebări și a rezolva problemele contabile sau fiscale care pot apărea.

La Expert Consult Banner, ne concentrăm pe succesul și creșterea afacerii tale. Oferim servicii de înaltă calitate la un preț competitiv rezonabil. Contactează-ne astăzi pentru a afla cum putem contribui la dezvoltarea ta!

Expert Contabil & Consultant Fiscal - Luiza Banner

Experiență și Calificări

  • Consultant Fiscal atestat de Camera Consultantilor Fiscali din 2007
  • Expert Contabil atestat de Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) din 1995
  • Peste 20 de ani de experiență profesională

Experiență în Diverse Companii

Între anii 1992 și 2005, Luiza Banner a ocupat funcția de contabil-șef și director financiar la diverse companii din București și nu numai, inclusiv UGIR, GREY, Mercury Promotions, AEGEF Group, CRISTALEX'94 SRL, Pro Brands SRL, Grup Promoterm, și altele.

Educație

Luiza Banner este absolventă a ASE București, Facultatea de Management Industrial, promoția 1992. Anterior, a absolvit Liceul Economic nr.1 București, profil Contabilitate, în 1986.

Luiza Banner este un expert contabil și consultant fiscal cu o vastă experiență în domeniu. Calificările sale atestate și cunoștințele acumulate de-a lungul carierei o recomandă ca fiind un partener de încredere în gestionarea contabilității și aspectelor fiscale ale afacerii tale.

Servicii Contabile Profesionale pentru Succesul Financiar al Afacerii Tale

Expert Consult Banner este aici să răspundă nevoilor tale cu servicii contabile profesionale, oferindu-ți un avantaj competitiv și asigurându-ți succesul financiar deplin.

Dedicarea față de Clienți

Suntem dedicați în furnizarea de servicii de primă clasă tuturor clienților noștri. Experiența și expertiza noastră sunt valoroase pentru diverse tipuri de afaceri, de la persoane fizice cu activități independente până la mari companii din diferite domenii. Oferim o gamă completă de servicii contabile, fiscale și de consultanță, asigurându-ne că rămânem competitivi cu tarifele noastre.

Metoda Noastră de Lucru

Oferim consultanță de înaltă calitate livrată într-un mod clar și prietenos, pentru a vă ajuta să îmbunătățiți afacerea dumneavoastră. Clienții noștri se bazează pe noi pentru a le oferi asistența profesională de care au nevoie. Ne bazăm pe comunicare transparentă și informăm clienții în timp util și corect. Suntem proactivi și ne asigurăm că aceștia se pot concentra pe afacerea lor. Expertiza noastră este folosită pentru a finaliza lucrări rapid și precis, având în vedere specificul afacerii dumneavoastră.

Depășirea Așteptărilor

Întotdeauna ne propunem să depășim așteptările clienților noștri. Venim în întâmpinarea lor cu consultanță de calitate superioară, servicii personalizate și comisioane competitive. Alegându-ne, beneficiați de un partener de încredere, care vă oferă servicii excelente la un preț just. În structura noastră de prețuri nu există taxe ascunse, iar tarifele sunt stabilite în funcție de activitatea dumneavoastră și codul CAEN specific.

Expert Consult Banner este alegerea ideală pentru servicii contabile profesionale și consultanță de încredere. Împreună, vom asigura succesul financiar și dezvoltarea durabilă a afacerii tale.

ExpertConsult Banner: Pionieratul Serviciilor Contabile Externalizate în Epoca Inteligenței Artificiale

ExpertConsult Banner, o companie proeminentă în serviciile de contabilitate, își recunoaște și îmbrățișează puterea revoluționară a inteligenței artificiale (IA) pentru transformarea serviciilor de contabilitate externalizate. Compania noastră ia măsuri active în direcția acestei schimbări, concentrându-se pe următoarele aspecte cheie:

Investiții în Tehnologie și Alianțe Strategice

ExpertConsult Banner își canalizează resursele spre adoptarea de soluții tehnologice avansate și încheierea de parteneriate strategice cu liderii în domeniul tehnologic și creatorii de software. Astfel, suntem pregătiți să folosim cele mai noi instrumente și soluții de IA pentru a îmbunătăți calitatea și competitivitatea serviciilor noastre.

Îmbunătățirea Abilităților Angajaților

Ne asigurăm că angajații noștri au abilitățile necesare pentru a răspunde provocărilor și oportunităților din era IA. De aceea, investim în formarea profesională în domenii precum inteligența artificială, analiza de date și utilizarea noilor tehnologii în contabilitate.

Adaptarea Ofertei și Serviciilor Noastre

ExpertConsult Banner își adaptează serviciile pentru a îndeplini cerințele clientului în era inteligenței artificiale. Ne lărgim gama de servicii pentru a include consultanța IA și dezvoltarea de soluții personalizate, îndeplinind astfel eficient așteptările și necesitățile clienților noștri.

Impulsionarea unei Culturi de Inovație

Promovăm o cultură organizațională centrată pe inovație, încurajând angajații să adopte o mentalitate deschisă, să experimenteze și să accepte schimbările aduse de inteligența artificială. Angajații noștri sunt stimulați să colaboreze, să împărtășească cunoștințe și să dezvolte idei noi.

ExpertConsult Banner: Lider în Era IA a Serviciilor Contabile Externalizate

ExpertConsult Banner este un lider proactiv în era IA a serviciilor de contabilitate externalizate, cu un accent puternic pe investiții în tehnologie, dezvoltarea competențelor angajaților, adaptarea serviciilor și promovarea unei culturi de inovație. Abordarea noastră strategică și angajamentul față de clienți ne permit să rămânem în avantaj, oferind sol uții personalizate și inovatoare pentru a îmbunătăți eficiența și profitabilitatea clienților noștri.

Concluzie: Viitorul Serviciilor de Contabilitate Externalizate în Era Inteligenței Artificiale

Inteligența artificială va avea un impact semnificativ asupra viitorului serviciilor de contabilitate externalizate. Prin investiții strategice în tehnologie, dezvoltarea angajaților, adaptarea serviciilor și promovarea unei culturi de inovație, ExpertConsult Banner își consolidează poziția de lider în această nouă eră. Ne angajăm să oferim soluții personalizate și inovatoare care să îmbunătățească eficiența și profitabilitatea clienților noștri în acest nou peisaj al serviciilor de contabilitate.

Beneficile contabilitatii in CLOUD

Flexibilitate maxima. Gestionati facturile ,chitantele si nir-uri-le dvs. Oricand prin acces de la distanta folosind mai multe dispozitive.
Flexibilitate maxima.
Gestionati facturile ,chitantele si NIR-urile dvs. oricand prin acces de la distanta, folosind mai multe dispozitive.
Update de software. Munca in cloud te asigura ca ai intotdeauna cele mai recente caracteristici.
Update de software.
Munca in cloud te asigura ca ai intotdeauna cele mai recente versiuni si update-uri.
Compatibilitate perfecta. Poti sa reiei munca de unde ai ramas cu cele mai recente date pe toate dispozitivele.
Compatibilitate perfecta.
Poti sa reiei munca de unde ai ramas cu cele mai recente date pe toate dispozitivele.
Poti lucra in timp real. Tu si noi putem lucrua din acelasi set de date.
Poti lucra in timp real.
Tu si noi putem lucra cu acelasi set de date.
Backup automat. Pastreaza in siguranta datele.
Backup automat.
Pastreaza in siguranta datele.
Nivel de securitate crescut. Toate datele transferate on-line sunt criptate cu criptare SSL 256 biti.
Nivel de securitate crescut.
Toate datele transferate on-line sunt criptate cu criptare SSL 256 biti.

Recomandare

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

 

 

128
Parteneri
25
Experienta
78
Domenii de activitate
15
Servicii oferite