Ce venituri nu se includ in baza de calcul a impozitului pe veniturile microintreprinderilor? - ExpertConsult Banner class="sparky_inner">

Documente contabile

Descoperiti solutia noastra simpla si eficienta pentru contabilitatea afacerii dumneavoastra. Incarcati sau trimite-ti-ne rapid si usor documentele de vanzari, cumparaturi, chitante si extrase bancare prin intermediul aplicatiei noastre. Nu mai pierdeti timp pretios cu sarcini administrative plictisitoare - lasa-ti afacerea sa creasca si sa prospere cu ajutorul nostru!

Taxe si impozite

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de partea contabilă a afacerii tale! Noi suntem aici să îți oferim servicii complete de evidență contabilă, TVA, salarizare, taxe și impozite, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: dezvoltarea afacerii tale. Cu noi la bord, poți avea încredere că taxele și impozitele tale vor fi gestionate cu profesionalism și eficiență, pentru a-ți asigura succesul pe termen lung.

Declaratiile fiscale!

Lăsați în seama noastră gestionarea completă și corectă a declarațiilor fiscale pentru afacerea dumneavoastră! Cu expertiza noastră, ne asigurăm că toate declarațiile fiscale sunt completate și depuse la timp, respectând întocmai reglementările legale. Evitați stresul și riscurile asociate cu erorile fiscale - noi vă asigurăm că totul este în ordine, astfel încât să vă concentrați pe creșterea afacerii.

Nu se cuprind: veniturile aferente costurilor stocurilor de produse, costurilor serviciilor în curs de execuţie, din producţia de imobilizări corporale şi necorporale,din subvenţii, provizioane şi ajustări pentru depreciere sau pierdere de valoare, cele rezultate din restituirea sau anularea unor dobânzi şi/sau penalităţi de întârziere, care au fost cheltuieli nedeductibile la calculul profitului impozabil; veniturile realizate din despăgubiri, de la societăţile de asigurare/reasigurare, pentru pagubele produse bunurilor de natura stocurilor sau a activelor corporale proprii; veniturile din diferenţe de curs valutar; veniturile financiare înregistrate ca urmare a decontării creanţelor şi datoriilor în lei în funcţie de un curs valutar diferit de cel la care au fost înregistrate iniţial; valoarea reducerilor comerciale acordate ulterior facturării înregistrate în contul “709”, potrivit reglementărilor contabile aplicabile; veniturile aferente titlurilor de plată obţinute de persoanele îndreptăţite, potrivit legii, titulari iniţiali aflaţi în evidenţa Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor sau moştenitorii legali ai acestora; despăgubirile primite în baza hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului; veniturile obţinute dintr-un stat străin cu care România are încheiată convenţie de evitare a dublei impuneri, dacă acestea au fost impozitate în statul străin.

 

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

Sus
Jos

Limbă

Găsește-ne cu ușurință