Beneficiile fuziunii si divizarii societatilor comerciale


Reorganizarea prin fuziune sau divizare

Deoarece piata se afla intr-o continua schimbare, este important ca, in cazul unei noi etape de dezvoltare sau cand mediul economic se transforma iar afacerea dumneavoastra are nevoie de modificari, sa apelati la experti care sa se ocupe in detaliu de procesul de reorganizare, fie ca este vorba de fuziune ori divizare.
Indiferent de obiectivul dumneavoastra final, va venim in sprijin printr-o serie de activitati operationale si financiare ce vor structura si finaliza cu success procesul de fuziune sau divizare. Astfel, nu veti avea probleme de ordin fiscal sau legislative ce ar putea avea un impact negativ asupra valorii companiei nou formate.

Pentru o oferta de pret, dar si pentru mai multe detalii despre cum va putem ajuta intr-un process cat mai echitabil si linistit, fie ca este vorba de fuziune sau divizarea societati comerciale, divizare partiala, reorganizare ANAF, reorganizare juridica sau prin absorbtie va invitam sa ne contactati:

Fuziunea  si divizarea societatilor comerciale 

Creati facturi personalizate  Particularizati logo, culorile si campurile de facturi. Genereaza facturi in timpul miscarii cu aplicatia mobila.
colaborati cu mai multi utilizatori. Oferiti acces la angajati si contabil mentinand in acelasi timp controlul asupra informatiilor pe care le puteti vizualiza.
Utilizati serviciul in timpul deplasarii. Verificati afacerea oricand, oriunde cu aplicatia mobila de pe telefon si tableta.
Asistenta
Va asistam si va oferim consiliere in elaborarea planului de fuziune sau divizare indiferent de domeniul de activitate al companiei dumneavoastra.
Reprezentare
Va reprezentam interesele privind acceptarea planului de fuziune sau divizare de catre Oficiul Registrului Comertului, ANAF si de catre Tribunalul competent sa aprobe operatiunea.
Siguranta
Va oferim asistenta privind modul de inregistrare in contabilitatea societatilor implicate a procedurii de fuziune sau divizare.