Plan de afaceri

Daca  aveti doar o idee de afaceri si doriti sa o transpuneti in realitate sau aveti deja afacerea si vreti sa o dezvoltati,  planul de afaceri este absolute necesar si este recomandat sa intocmiti un plan de afaceri inainte de a porni o afacere, pentru a putea evalua cat mai corect sansele de succes si resursele necesare.

Transforma-ti ideea de afacere intr-o realitate profitabila cu un plan de afaceri solid. Indiferent daca esti la inceput de drum sau ai deja o afacere in desfasurare, intocmirea unui plan de afaceri este absolut necesara pentru a evalua sansele de succes si pentru a identifica resursele necesare.

Planul de afaceri reprezinta o harta detaliata a afacerii tale si trebuie revizuit constant pentru a fi adaptat la schimbarile din piata si la evolutia companiei. De asemenea, poate fi un instrument esential in obtinerea finantarilor necesare pentru dezvoltarea afacerii.

Cu ajutorul nostru, vei putea crea un plan de afaceri personalizat, adaptat nevoilor si obiectivelor tale, care sa-ti asigure succesul pe termen lung. Contacteaza-ne astazi si incepe-ti calatoria spre o afacere de succes!

 • Planul de afaceri este un instrument ce poate avea o importanta deosebita pentru firma.
 • Planul de afaceri  trebuie sa fie harta afacerii pe care o demarati si trebuie revizuit constant.
 • De planul de afaceri poate depinde o finantare necesara firmei sau felul in care se vor desfasura activitatile acesteia.

Acordam servicii de consultanta si asistenta pentru:

 • Analiza si diagnosticarea afacerii, abordarea strategiei firmei,
 • Organizarea activitatilor
 • Evaluarea unui proiect
 • Evaluarea unei idei de afaceri in faza initiala sau in derulare;
 • Consultanta pentru startup-uri
 • Elaborarea planului de afaceri antreprenorial
 • Elaborarea aplanului de afaceri managerial
 • Reorganizarea totala sau partiala a activitatilor firmei;
 • Elaborarea si implementarea unui sistem specific de management financiar al afacerii: contabilitate manageriala, analize economice, bugete si
 • Controlling;
 • Dezvoltarea si implementarea unui sistem personalizat de raportari si tablouri de bord manageriale;
 • Consultanta generala de management

Planul de afaceri - instrumentul esențial pentru succesul companiei tale!

Indiferent dacă ai o idee de afacere sau deja ai o afacere și vrei să o dezvolți, planul de afaceri este absolut necesar. Înainte de a porni o afacere, este recomandat să întocmești un plan de afaceri pentru a evalua cât mai corect șansele de succes și resursele necesare.

Planul de afaceri este harta afacerii tale și trebuie să fie revizuit constant. Este un instrument esențial ce poate influența obținerea finanțării necesare sau modul în care se vor desfășura activitățile companiei tale.

Lasă-ne să te ajutăm să îți întocmești un plan de afaceri detaliat și bine structurat, pentru a-ți spori șansele de succes și a-ți atinge obiectivele de afaceri. Contactează-ne astăzi și află cum putem să îți fim alături în dezvoltarea afacerii tale!


Impreuna cu noi veti putea  avea o analiza de ansamblu a pietei in care se dezvolta afacerea, sau se va dezvolta afacerea, obtinand un plan coerent si detaliat ce va reprezenta un adevarat sprijin pentru managerul firmei.

 

Obtineti un plan de afaceri. Personalizat care va impresiona creditorii


 

’’Cu ce este mai bun un consultant, decat proprietarul afacerii respective? Doar el stie foarte bine ce vrea sa faca si cum va face, asadar nu e nevoie de consultanta in acest demers’’.
Argumentatia poate parea initial justa, dar la o analiza complexa, lucrurile nu sunt asa de simple.


In primul rand, un consultant profesionist, nu va fi tentat sa ’’creasca’’ fictiv cifrele, pentru a realiza o varianta optimista a dezvoltarii afacerii.
In al doilea rand, va avea o analiza de ansamblu a pietei in care se dezvolta, sau se va dezvolta afacerea. Consultantul va putea sa clarifice si sa dezvolte ideile Dvs, intr-un plan coerent. Lucrati impreuna cu acesta si cereti si oferiti sprijin reciproc.

Planul de afaceri poate fi cheia succesului pentru o afacere. Deși mulți proprietari de afaceri cred că nu au nevoie de un consultant, acesta poate oferi o perspectivă obiectivă și o analiză completă a pieței în care activează afacerea.

Un consultant profesionist poate ajuta la evitarea unei creșteri fictive a cifrelor și la realizarea unei planificări realiste a dezvoltării afacerii. Împreună, puteți dezvolta un plan coerent și eficient, clarificând ideile și oferind sprijin reciproc. Nu subestimați valoarea unui consultant profesionist în dezvoltarea unei afaceri de succes.

De ce ai nevoie de un consultant

Uneori, proprietarii de afaceri pot fi tentati sa creada ca nu au nevoie de ajutorul unui consultant profesionist pentru a-si dezvolta afacerea. Dar o astfel de abordare simplista poate fi gresita.

Un consultant va aduce o perspectiva obiectiva si nu va exagera cifrele sau promisiunile. El va realiza o analiza atenta a pietei si va putea clarifica si dezvolta ideile tale intr-un plan coerent.

Lucrand impreuna cu un consultant, vei avea un partener care iti ofera suport si solutii aparute creative in dezvoltarea afacerii tale. Investitia intr-un consultant profesionist poate fi o alegere inteligenta si strategica pentru a asigura succesul afacerii tale.

 

 

Obtineti un plan de afaceri. Personalizat care va impresiona creditoriii

 

Activitatea unui antreprenor este destul de dificila. Devine si mai complicat de construit o companie in timp ce conduce acea intreprindere...  Noi suntem aici pentru a va ajuta sa construiti o companie durabila si viabila, care va creste bine in viitor.


Expert Consult Banner. este un indrumator de companii pentru afaceri mici si mijlocii; suntem o companie dedicata crearii succesului afacerii dvs. Folosind cele mai noi instumente si metode de crestere. Oferim instrumentele, suportul si oportunitatile de a va prezenta in fata clientilor. Noi nu vom conduce afacerea dvs., dar va ajutam sa va realizati visele.
Iar cand toti ne realizam visele, inspiram comunitatea noastra in moduri nelimitate - se pot creea mai multe locuri de munca, produse mai deosebite si idei noi pentru altii.
Deci, este timpul sa porniti si sa va explorati ideile si sa va influentati comunitatea.. Noua dvs. companie asteapta ...
Intreprinderile pot fila inceput mici, dar cu munca, daruire si pasiune cresc. Suntem aici pentru antreprenorii care sunt gata sa puna in aplicare acea munca si pasiune, chiar daca aveti o companie mica.

Construirea și conducerea unei companii poate fi o sarcină dificilă pentru orice antreprenor. Dar nu trebuie să o faci singur. Expert Consult Banner este aici pentru a vă ajuta să creați o afacere durabilă și viabilă, care să crească și să prospere în viitor.

Suntem succesului afacerilor mici mijlocii, și oferă cele mai noi instrumente și metode de creștere pentru a vă ajuta să vă prezentați în fața cumpărătorilor și să vă atingeți obiectivele. Nu vom conduce afacerea dvs., dar vă vom oferi suport și oportunități de care aveți nevoie pentru a vă realiza visul.

În plus, când antreprenorii noi realizează visurile, inspiră întreaga comunitate și pot crea locuri de muncă, produse inovatoare și idei noi pentru ceialți. Așadar, haideți să vă explorăm împreună ideile și să influențăm comunitatea noastră.

Indiferent cât de mică este afacerea dvs., împreună putem construi ceva mare. Lucrăm cu antreprenorii dedicați, pasionați și dornici să investească munca și eforturile necesare pentru a-și atinge obiectivele. Contactați-ne acum și începeți să vă construiți afacerea!

Antreprenor acasa

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a lansat luni proiectul „FIA – Fii antreprenor acasă! Investește în viitorul tău!”
“Proiectul Antreprenor Acasă este adresat românilor din Diaspora care doresc să se întoarcă acasă şi să dezvolte afaceri în România.  Proiectul va oferi sprijinul de care românii din Diaspora au nevoie pentru a investi în România, pentru a se reloca acasă şi a-şi reconstrui o viaţă şi o carieră aici”.

Cand trebuie sa faci un plan de afaceri?

Creati facturi personalizate Particularizati logo, culorile si campurile de facturi. Genereaza facturi in timpul miscarii cu aplicatia mobila. colaborati cu mai multi utilizatori. Oferiti acces la angajati si contabil mentinand in acelasi timp controlul asupra informatiilor pe care le puteti vizualiza. Utilizati serviciul in timpul deplasarii. Verificati afacerea oricand, oriunde cu aplicatia mobila de pe telefon si tableta.
Atunci cand vrei sa-ţi înfiinţezi o noua firma;
Planul de afaceri se vrea a fi prima componenta a unei planificari regulate a proceselor din cadrul firmei ce se va infiinta.

Atunci cand vrei sa lansezi o noua divizie an cadrul companiei sau noi produse;
Nici o afacere noua si nici un proiect de lansare a unui nou produs nu ar trebui sa fie lansat fara un plan de afaceri bine gândit..

Atunci cand vrei sa obţii un credit bancar
Un finantator care citeste un plan de afaceri trebuie sa vada care sunt scopurile afacerii si care sunt obiectivele in urmatoarele luni sau in urmatorii ani.
Chitantele: Trimitele fara folosirea hartiei. Utilizatii telefonul pentru a capta chitantele si gestionarea cheltuielilor. Conectati-va la aplicatiile dvs. Datele de sincronizare din comertul electronic, POS-uri, salarizare si marketing Stii care este situatia afacerii tale. Se poate vedea, profitul, bilantul si zeci de rapoarte intr-un singur clic.

Atunci cand vrei sa obţii un fond nerambursabil european.
Un plan de afaceri bine scris va va permite sa aplicaai pentru finantari din surse publice sau private, astfel incat potentialii finantatori vor intelege exact oportunitătile si necesitatile ideii dvs.

Atunci cand vrei sa atragi noi investitori
Planul de afaceri destinat potentialilor finantatori trebuie sa ii convinga pe acestia de viabilitatea proiectului propus.

Atunci cand vrei sa-ti dezvolti afacerea
Afacerile au nevoie de planuri pentru a-si optimiza cresterea si dezvoltarea in concordanta cu prioritatile.